Home Forum Hardware Discussions Dead board

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  cadeniyi 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6886

    cadeniyi
    Participant

    My MacchiatoBin board (SolidRun ARAMDA 8040 Community board) appears to have died. It does not boot, there’s no output at all on the serial console. I have had it since around September 2017

    When it first died, there was a high-pitched whistling noise coming from somewhere on the board but now even that noise has stopped.

    I have tried using different power supplies but it made no difference.

    The single green LED on the board does come on when the board is powered up but that is the only sign of life.

    Any ideas as to what is wrong/how to diagnose?

    #7058

    blu
    Participant

    Have you tried contacting SolidRun with the same description?

    #7059

    cadeniyi
    Participant

    Yes, I sent them an email on 25th September but I have not had any reply.

    #7060

    blu
    Participant

    Yeah, they are not the fastest to respond sometimes. You may want to write to them again for a better effect.

    What kerenel was your board last at?

    #7080

    cadeniyi
    Participant

    I tried emailing SolidRun again on 24th October but still have had no reply.

    My board was running the 4.4.52 kernel and I had a small cooling fan going also.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Technical specification tables can not be displayed on mobile. Please view on desktop