Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Booting failure of new board #7301
    larry
    Participant

    New board. Rev 1.3. Same as above. looks like nothing on mmc

    Marvell>>
    BootROM – 2.03
    Starting CP-1 IOROM 1.07
    Booting from SPI NOR flash 1 (0x32)
    Found valid image at boot postion 0x000
    lNOTICE: Starting binary extension
    NOTICE: SVC: SW Revision 0x0. SVC is not supported
    mv_ddr: mv_ddr-devel-17.10.1-g??? (Oct 15 2017 – 13:40:06)
    mv_ddr: completed successfully
    NOTICE: Cold boot
    NOTICE: Booting Trusted Firmware
    NOTICE: BL1: v1.3(release):armada-17.10.3:4af6d73
    NOTICE: BL1: Built : 13:40:06, Oct 15 2017
    NOTICE: BL1: Booting BL2
    lNOTICE: BL2: v1.3(release):armada-17.10.3:4af6d73
    NOTICE: BL2: Built : 13:40:06, Oct 15 2017
    NOTICE: BL1: Booting BL31
    lNOTICE: MSS PM is not supported in this build
    NOTICE: BL31: v1.3(release):armada-17.10.3:4af6d73
    NOTICE: BL31: Built : 13:40:07, Oct 15 2017
    l

    U-Boot 2017.03-armada-17.10.1 (Oct 15 2017 – 14:03:12 +0300)

    Model: MACCHIATOBin-8040
    Clock: CPU 1600 [MHz]
    DDR 1050 [MHz]
    FABRIC 1050 [MHz]
    MSS 200 [MHz]
    DRAM: 16 GiB
    U-Boot DT blob at : 000000007f70fc38
    EEPROM configuration pattern not detected.
    Comphy chip #0:
    Comphy-0: PEX0
    Comphy-1: PEX0
    Comphy-2: PEX0
    Comphy-3: PEX0
    Comphy-4: SFI
    Comphy-5: SATA1
    Comphy chip #1:
    Comphy-0: SGMII1 1.25 Gbps
    Comphy-1: SATA0
    Comphy-2: USB3_HOST0
    Comphy-3: SATA1
    Comphy-4: SFI
    Comphy-5: SGMII2 3.125 Gbps
    UTMI PHY 0 initialized to USB Host0
    SATA link 0 timeout.
    SATA link 1 timeout.
    AHCI 0001.0000 32 slots 2 ports 6 Gbps 0x3 impl SATA mode
    flags: 64bit ncq led only pmp fbss pio slum part sxs
    Target spinup took 0 ms.
    SATA link 1 timeout.
    AHCI 0001.0000 32 slots 2 ports 6 Gbps 0x3 impl SATA mode
    flags: 64bit ncq led only pmp fbss pio slum part sxs
    PCIE-0: Link down
    MMC: sdhci@6e0000: 0, sdhci@780000: 1
    SF: Detected w25q32bv with page size 256 Bytes, erase size 4 KiB, total 4 MiB
    *** Warning – bad CRC, using default environment

    Net: eth0: mvpp2-0 [PRIME]mdio_register: non unique device name ‘ethernet@0′
    , eth1: mvpp2-3, eth2: mvpp2-4, eth3: mvpp2-5
    Hit any key to stop autoboot: 0
    Card did not respond to voltage select!
    mmc_init: -95, time 44
    ** Bad device mmc 1 **
    Card did not respond to voltage select!
    mmc_init: -95, time 26
    ** Bad device mmc 1 **
    ** First descriptor is NOT a primary desc on 0:1 **
    ** No partition table – mmc 0 **
    ** No partition table – mmc 0 **
    starting USB…
    USB0: Register 2000120 NbrPorts 2
    Starting the controller
    USB XHCI 1.00
    scanning bus 0 for devices… 1 USB Device(s) found
    scanning usb for storage devices… 0 Storage Device(s) found
    ** Bad device usb 0 **
    ** Bad device usb 0 **
    *** ERROR: `serverip’ not set
    *** ERROR: `serverip’ not set
    Bad Linux ARM64 Image magic!
    Marvell>>

Viewing 1 post (of 1 total)

Technical specification tables can not be displayed on mobile. Please view on desktop